Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.
Snel verstuurd
Wij versturen op de dag
van bestelling.
(indien op voorraad en
besteld op een werkdag
voor 16:00 uur)

Geboortemallen

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mal babies Mal babies
Mal van 3 babies. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 10,95
Mal baby Mal baby
Mal van een baby. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 6,50
Mal baby Mal baby
Mal van een baby. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 12,50
Mal baby, babyvoetje, babyspeld, babywagen, babyfles, babyspeelgoed Mal baby, babyvoetje, babyspeld, babywagen, babyfles, babyspeelgoed
Mal van baby artikelen, babyvoetje, babyspeld, babywagen, babyfles, babyspeelgoed. Leuk om te gebruiken bij de kraamvisite. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC ..
€ 6,95
Mal baby, bad, zeep, eendje, babymal Mal baby, bad, zeep, eendje, babymal
Mal van baby artikelen, een bad, een zeep, een eendje en meer. Leuk om te gebruiken bij de kraamvisite. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gema..
€ 6,95
Mal baby, ooievaar, voetje, kinderwagen Mal baby, ooievaar, voetje, kinderwagen
Mal van baby artikelen, een ooievaar, een voetje, een kinderwagen en meer. Leuk om te gebruiken bij de kraamvisite. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor dec..
€ 6,95
Mal babyfles, slabbetje Mal babyfles, slabbetje
Mal van baby artikelen, een flesje en een slabbetje. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant ..
€ 5,50
Mal babygezicht Mal babygezicht
Mal van babygezicht. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ..
€ 3,95
© 2019 Mallenwinkel.nl