Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.
Snel verstuurd
Wij versturen op de dag
van bestelling.
(indien op voorraad en
besteld op een werkdag
voor 16:00 uur)

Fun

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mal cijfers Mal cijfers
Mal van cijfers. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mate..
€ 3,95
Mal hoofdletters Mal hoofdletters
Mal van hoofdletters. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om..
€ 5,95
Mal joker Mal joker
Mal van een joker. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ma..
€ 12,50
Mal kleine letters Mal kleine letters
Mal van kleine letters. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden ..
€ 5,95
Mal smiley Mal smiley
Mal van een smiley. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om m..
€ 12,50
Mal versiersels Mal versiersels
Mal van ronde versiersels, ronde vormpjes en hartjes. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant..
€ 8,95
© 2019 Mallenwinkel.nl