Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.
Snel verstuurd
Wij versturen op de dag
van bestelling.
(indien op voorraad en
besteld op een werkdag
voor 16:00 uur)

Dieren

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mal beer Mal beer
Mal van een beer. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 12,50 € 9,99
Mal beertjes Mal beertjes
Mal van beertjes. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 6,95
Mal duif Mal duif
Mal van een duif. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 10,50
Mal insecten Mal insecten
Mal van insecten, slakken, kikkers en een zon Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar ka..
€ 8,95 € 7,95
Mal koe Mal koe
Mal van een koe. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mate..
€ 12,50
Mal muis Mal muis
Mal van een muis. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 12,50
Mal olifant Mal olifant
Mal van een olifant. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ..
€ 12,50
Mal panda Mal panda
Mal van een panda. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ma..
€ 12,50
Mal zeedieren Mal zeedieren
Mal van zeedieren: een vis, een dolfijn, een zeepaardje, een krab en een zeester. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere c..
€ 5,50
© 2019 Mallenwinkel.nl