Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.
Snel verstuurd
Wij versturen op de dag
van bestelling.
(indien op voorraad en
besteld op een werkdag
voor 16:00 uur)

Bloemen en Planten

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Mal bladeren Mal bladeren
Mal van bladeren. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 6,95
Mal bloem Mal bloem
Mal van een bloem. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ma..
€ 10,50
Mal bloemen Mal bloemen
Mal van bloemen. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mate..
€ 6,95
Mal lotus bloem Mal lotus bloem
Mal van een lotusbloem. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden ..
€ 5,50
Mal paddestoelen, bladeren en bloemen Mal paddestoelen, bladeren en bloemen
Mal van paddestoelen, bladeren en bloemen. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan o..
€ 7,95
Mal roos Mal roos
Mal van een roos. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 5,95
© 2019 Mallenwinkel.nl