Betalen
U kunt bij ons betalen met:
U kunt bij ons betalen met: iDeal, Mastercard en Visa
Gratis Verzending
Wij versturen al onze bestellingen met PostNL Wij versturen via PostNL. Bestellingen vanaf € 35,- versturen wij gratis.
Snel verstuurd
Wij versturen op de dag
van bestelling.
(indien op voorraad en
besteld op een werkdag
voor 16:00 uur)

Siliconenmallen voedselveilig

Onze voedselveilige siliconenmallen zijn geschikt om cupcakes, taarten en andere lekkernijen te versieren. Deze kunnen ook gebruikt worden in de oven of in de vriezer. Natuurlijk wilt u de maten van het eindproduct weten, de hoogte, lengte en breedte staan bij de artikelen vermeld. De mallen zijn in eigen huis geproduceerd, wij verkopen geen mallen van andere partijen.

Wij leveren ook mallen aan wederverkopers, neem contact met ons op voor meer informatie! Als u een leuk idee heeft voor een nieuwe mal, laat het ons weten, dan gaan we kijken of we deze in de toekomst toe kunnen voegen.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Aanbieding beginners Aanbieding beginners
Mallenpakket voor beginners met GRATIS VERZENDING. Met dit aanbiedingspakket kunt u meteen aan de slag! Het pakket bevat een mal voor cijfers, hoofdletters, bladeren, een olifant, een roos en een k..
€ 47,80 € 37,95
Mal aardbeien Mal aardbeien
Mal van aardbeien. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ma..
€ 5,50
Mal babies Mal babies
Mal van 3 babies. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 10,95
Mal baby Mal baby
Mal van een baby. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 12,50
Mal baby Mal baby
Mal van een baby. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 6,50
Mal baby, babyvoetje, babyspeld, babywagen, babyfles, babyspeelgoed Mal baby, babyvoetje, babyspeld, babywagen, babyfles, babyspeelgoed
Mal van baby artikelen, babyvoetje, babyspeld, babywagen, babyfles, babyspeelgoed. Leuk om te gebruiken bij de kraamvisite. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC ..
€ 6,95
Mal baby, bad, zeep, eendje, babymal Mal baby, bad, zeep, eendje, babymal
Mal van baby artikelen, een bad, een zeep, een eendje en meer. Leuk om te gebruiken bij de kraamvisite. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gema..
€ 6,95
Mal baby, ooievaar, voetje, kinderwagen Mal baby, ooievaar, voetje, kinderwagen
Mal van baby artikelen, een ooievaar, een voetje, een kinderwagen en meer. Leuk om te gebruiken bij de kraamvisite. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor dec..
€ 6,95
Mal babyfles, slabbetje Mal babyfles, slabbetje
Mal van baby artikelen, een flesje en een slabbetje. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant ..
€ 5,50
Mal babygezicht Mal babygezicht
Mal van babygezicht. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ..
€ 3,95
Mal beer Mal beer
Mal van een beer. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 12,50 € 9,99
Mal beertjes Mal beertjes
Mal van beertjes. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 6,95
Mal bladeren Mal bladeren
Mal van bladeren. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mat..
€ 6,95
Mal bloem Mal bloem
Mal van een bloem. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om ma..
€ 10,50
Mal bloemen Mal bloemen
Mal van bloemen. Deze siliconenmal is geschikt om te gebruiken bij -40 ºC tot +280 ºC voor decoraties gemaakt van onder andere chocola, marsepein en fondant maar kan ook gebruikt worden om mate..
€ 6,95
© 2019 Mallenwinkel.nl